glasvezel Rotterdam

Waarom juist glasvezel Rotterdam?

Er zijn voldoende redenen aan te geven waarom je gebruik zou moeten maken van de diensten van glasvezel Rotterdam. Zeker als je van snelheid houdt, kun je eigenlijk niet zonder glasvezel.

Gelijk aan morsecode berichten en het gebruik van een lamp

Voor de goede orde, glasvezel is zo dun als haar en glasvezel bestaat uit dunne strengen glas. De strengen samen vormen glasvezel. Met laserlicht wordt vervolgens informatie verstuurd door deze kabels. Wat dat betreft staat werken met glasvezel gelijk aan het versturen van een morsecode bericht en een lamp. Voordeel van het gebruik van glasvezel is dat laserlicht zeer snel in- en uitgeschakeld kan worden. Dat heeft als voordeel dat snel en veel informatie verstuurd kan worden via de glasvezelkabels. Glasvezel Rotterdam kan je dus snelheid leveren, zonder dat dit ten koste gaat van de geleverde kwaliteit. 

De snelheden zijn uitstekend maar kunnen per pakket wel verschillen

De voordelen van het gebruik maken van de diensten van Glasvezel Rotterdam is met name de snelheid. Internet via glasvezel is de snelst mogelijk manier van internetten namelijk. Het is in elk geval beduidend sneller dan adsl of kabel. De snelheden? Die verschillen per pakket en kunnen variëren van minimaal 50 Mbps tot 2 Gbps.

Ook een positieve invloed op videobellen waarvan steeds meer gebruik gemaakt wordt

Voor veel mensen is het belangrijk dat je op een snelle manier kunt up- en downloaden. Maak je gebruik van glasvezel en dus van Glasvezel Rotterdam, dan zijn up- en downloadsnelheid steeds hetzelfde. Met name de uploadsnelheid wordt steeds belangrijker, zeker als je vaak grote bestanden, foto’s en video’s op internet plaatst. Het is eveneens belangrijker bij videobellen, iets dat ook volgens Glasvezel Rotterdam steeds belangrijker geworden is. Maak je gebruik van kabel of dsl verbindingen, dan daalt de snelheid vaak als je downloadt. 

Check of jij ook gebruik kunt maken van snel glasvezel

Glasvezel Rotterdam onderkent dat er nog wat nadelen aan glasvezel kleven. De belangrijkste is dat het nog niet overal beschikbaar is. Vaak zijn huizen wel al aangesloten op een glasvezelnetwerk ondertussen, landelijke dekking is er dan ook nog niet. Hoewel dit in Rotterdam dus geen probleem is, geldt dit probleem wel in andere delen van het land. Op het snelle internet dat Glasvezel Rotterdam biedt vind je voldoende postcode checkers die je aan kunnen geven of er al dan niet glasvezel beschikbaar is. 

Draadloos modem en nummerbehoud

Als jij ook gebruik gaat maken van glasvezel, dan krijg je voor internet een modemrouter in de vorm van een draadloze modem van Glasvezel Rotterdam in bruikleen. Voor het kijken van televisie via glasvezel gelden eigenlijk dezelfde opties als wanneer je via de kabel of de dsl verbinding kijkt. Je kunt dus de hd-zenders kijken, gebruikmaken van interactieve televisie, opnemen en pauzeren terwijl je ook een abonnement op extra zenders kunt nemen. Kies je voor bellen via glasvezel, dan kan dat met nummerbehoud. En zo kleven er dus amper bezwaren aan het overstappen naar glasvezel en het gebruikmaken van de diensten van Glasvezel Rotterdam, de specialist op het gebied van glasvezel. 
Kies voor superservice, kies voor Zeeuws Zakelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.