Webwinkel laten bouwen

Wil jij een eigen webwinkel laten bouwen ? Let hier op!

Bij het laten bouwen van een webwinkel zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn. Uiteraard wil je dat de webwinkel een professionele uitstraling heeft en gebruik maakt van de kleuren die jij zelf voor ogen heeft. Maar bij een webwinkel laten ontwerpen gaat het niet alleen om het design. Minstens net zo belangrijk is een goede vindbaarheid en de juiste functionaliteiten. Denk hierbij aan makkelijk te beheren en aan te passen gebruiksvriendelijk CMS te koppelen aan verschillende betaalsystemen (paypal, iDeal, creditcard, etc.) een webshop die mobiel vriendelijk is in je eigen huisstijl en merkidentiteit Welk systeem kiezen bij een professionele webshop laten maken? Om een webwinkel te laten maken, is het gebruik van een specifiek Content Management Systeem oftewel een CMS van groot belang. Met deze systemen bouw je op een relatief eenvoudige wijze de mooiste webwinkels. Drie populaire webwinkels CMS’en zijn Opencart, Magento en Woocommerce. Maar je hebt natuurlijk nog veel meer, dit waren wel de meest populaire en meest gebruikte webwinkels.

Je eigen webwinkel?

Een webshop beginnen is een spannend avontuur. Het vooruitzicht van producten verkopen via het internet en het verkrijgen van inkomsten maakt je enthousiast. Maar welke stappen dien je te ondernemen om een webwinkel te laten bouwen? Welk webwinkel systeem ga je gebruiken? Welke verschillen zijn er, wat zijn de te verwachten kosten en hoe ga je het aanpakken en waar ga je beginnen? Dit zijn allemaal dingen waar jij over na moet denken als jij een eigen webshop zou willen. Het is dus ook vaak handig om dit niet alleen te doen, want dat is nogal veel werk. Dus daarom kan het handig zijn om jouw eigen webwinkel te laten bouwen. Zodat jij zelf niet al het werk hoeft te doen. En vaak als jij een webwinkel laat bouwen dan wordt die ook goed voor jouw onderhouden.

Jouw eigen webwinkel onderhouden

De webwinkel draait gewoon op WordPress, dus geen krachtige servers nodig Veel verschillende  thema’s aanwezig, gratis of tegen een aantrekkelijke prijs Grote WordPress community voor ondersteuning Perfect inzicht hebt in onder andere de totale verkopen, gemiddeld bedrag per bestelling, verkoop per datum, statistieken per individuele gebruiker Nadelen zijn, Minder geschikt voor kleine bedrijven die snel willen  uitbreiden of veel bestaande grote bedrijven Misschien te ingewikkeld voor degenen die simpelweg downloads willen verkopen werkt niet met alle WordPress thema’s.

Voordelen eigen WordPress webwinkel

  • Geen krachtige servers nodig
  • Veel verschillende thema’s
  • Alle statistieken zijn makkelijk te bekijken
  • Goede ondersetuning

Kosten webwinkel laten bouwen

Wat kost het om een webwinkel te laten bouwen? Wil je een goedkope webwinkel laten bouwen tegen lage kosten? De tarieven van een webwinkel laten ontwikkelen verschillen echter enorm, van € 500 tot    € 3000. De prijs van een professionele webshop laten maken hangt namelijk af van verschillende dingen. Een eenvoudige website is goedkoop, een uitgebreide webwinkel met meerdere opties kost uiteraard meer. Laat je een webwinkel daarnaast volledig op maat maken of kies je een template? De kosten voor een webshop laten maken hebben onder andere te maken met het aantal uren dat in de webshop wordt gestoken. Het is wel van belang om de webshop zoveel mogelijk op maat te laten maken. De webshop is immers je visitekaartje, dat tot in de kleinste details uitstekend moet werken. Alleen op die manier kun je je onderscheiden van de concurrentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *