cleverdesk

Cleverdesk: de meest flexibele planning

De planning is voor jou de plek waar alles samenkomt. Niet alleen voor je personeel, maar ook voor bedrijfsmiddelen en projecten is het handig om je planning op één plek te hebben staan. Zo is het duidelijk voor je medewerkers en is het natuurlijk voor jezelf overzichtelijk. Via flexibele planningen kan je je personeel en bedrijfsmiddelen inplannen over verschillende projecten. Door de projectplanning in te vullen krijgt het personeel een urenstaat die al is ingevuld en kunnen zij deze met één druk op de knop verantwoorden. Cleverdesk biedt (naar eigen zeggen) de meest flexibele planning aan. In dit artikel vertellen we je waarom je voor deze planning moet kiezen en wat de voordelen hiervan zijn.

Waarom de planning van Cleverdesk?

Cleverdesk heeft dus een ideale planning-platform ontwikkeld voor jou voor overzicht in je mensen, werkbonnen en materieel. Hieronder geven we je een aantal voordelen die het platform van Cleverdesk zo ideaal maken:

  • Overzicht in je projecten en beschikbaarheid. De overzichtelijke projectplanning geeft je een fijn overzicht van al je geplande projecten. Je kan hier gelijk zien welke medewerker is ingepland op welk project en welke bedrijfsmiddelen zijn gepland. Dit overzicht is per week, twee weken of per maand te bekijken.
  • Via de planning communiceren. Door werkzaamheden in de te plannen voor je personeel wordt de weekstaat al voor een groot deel vooraf gevuld. Medewerkers hoeven hierdoor alleen hun vooraf ingevulde urenregels te controleren om ze vervolgens in 99% van de gevallen zonder verder invoerwerk in te dienen. Je kan zelfs notities toevoegen, die je medewerkers binnenkrijgen via de app van Cleverdesk.
  • In één oogopslag je beschikbare materieel zien. Via Cleverdesk zie je gelijk wat voor materiaal je nog ter beschikking hebt. Daarnaast geeft het systeem precies aan of alle begrootte bedrijfsmiddelen zijn ingepland.
  • Intuïtieve planning, te bedienen drag and drop. In Cleverdesk is plannen heel eenvoudig. De planner sleept personeel op projectactiviteiten of andersom. Alle wijzigingen worden realtime opgeslagen waardoor het mogelijk is om supersnel wijzigingen door te voeren. Deze planning werkt ook op een touchscreen, als je dat wilt. Keuze genoeg dus!

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Cleverdesk? Neem dan een kijkje op hun website cleverdesk.nl voor meer informatie. Je kan op de website veel vinden over de verschillende oplossingen die het bedrijf aanbiedt en hoe ze te werk gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.