Dé software voor je onderneming

Altijd al handmatig de personeelsplanning gemaakt? Of groeit je bedrijf zo dat het te veel wordt? Met Nostramadus maak je snel en makkelijk een personeelsplanning die voor iedereen overzichtelijk is. Roosteren doe je op basis van bedrijfsdrukte. Je maakt een planning door de perfecte afstemming van de verwachte drukte en het aantal beschikbare medewerkers. Het resultaat is dat je geen onverwachte tegenvallende loonkosten zult hebben in combinatie met tevreden klanten.

Fijn voor het personeel

Je personeel zal het efficiënt en sociaal vinden om bij jou te werken. Medewerkers kunnen door de software snel schakelen, met jou als baas maar ook met elkaar onderling. Daarnaast weten ze waar ze aan toe zijn. Door middel van de Personeelsapp hebben zij direct inzicht in het rooster, de gewerkte uren en de resterende vakantie dagen.  

Naast de planning integreert de software ook alle gegevens voor urenregistratie in één compleet softwarepakket. Dat maakt het mogelijk om de urenregistratie live te koppelen aan bijvoorbeeld de omzet van de kassa. Dat geeft overzicht en zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag de regie in handen hebt. De software stuurt alle gewerkte uren direct en foutloos naar de payroll. Het pakket is gebruiksvriendelijk en is wederom onderdeel van de personeelsapp met een geïntegreerd automatisch inkloksysteem.

Via de personeelsapp kan ook gemakkelijk gecommuniceerd worden tussen medewerkers en leidinggevenden zodat privé en werk op de smartphone gescheiden kan worden.

Naast een personeelsplan geeft Nostramadus ook inzicht in het managementplan. Het geeft inzicht in de prestatie van morgen en de statistieken. Dat maakt dat je als baas van tevoren al kunt sturen. Het zorgt ervoor dat je nooit meer voor vervelende verrassingen komt te staan en precies weet hoeveel mankracht je moet inzetten. Het is fijn voor jou als ondernemer, voor je medewerkers en voor je klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.