Een refurbished Apple iPhone xs kopen, waar let je op?

Een refurbished Apple iPhone xs kopen, waar let je op?

Wil jij ook graag een Apple iPhone xs refurbished, maar zijn de kosten van een nieuw toestel voor jou te hoog? Dan is een refurbished iPhone xs de perfecte oplossing! Naast de lagere kosten heb je gewoon garantie op je toestel en je zit niet vast aan dure abonnementskosten. Er worden tegenwoordig veel refurbished toestellen aangeboden, maar waar moet je nu op letten voor je er een koopt? Hieronder vind je vier tips voor de aanschaf van jouw perfecte refurbished toestel.

Tip 1: Let op de staat van de Apple iPhone xs

Alle refurbished toestellen worden door technici nagekeken, getest en gereinigd, maar er zit best wel wat verschil tussen de toestellen die er worden aangeboden. Let altijd goed op hoe de staat van het toestel beschreven staat. Een toestel dat ‘zo goed als nieuw’ is kost vaak iets meer dan een toestel dat ‘gebruikssporen’ heeft.

Tip 2: Controleer de garantievoorwaarden

Een refurbished toestel heeft net als een nieuw toestel garantie, maar het kan nog wel eens verschillen hoelang deze garantie is en wat hier onder valt. Soms is het zo dat er per onderdeel van de telefoon verschillende garantievoorwaarden zijn. Zo kan het zijn dat de accu een kortere garantie heeft dan de rest van het toestel. Dit is dus iets om op te letten!

Tip 3: Bekijk welke accessoires erbij zitten

Bij de meeste aanbieders is het zo dat de oplaadkabel en stekker bij de prijs van het toestel zijn inbegrepen, maar niet altijd is dit het geval. Controleer voor je de keuze maakt welke accessoires er bij jouw product zitten en bespaar hiermee extra kosten!

Tip 4: Lees de reviews

Als je een aanbieder op het oog hebt, is het slim om de reviews van klanten door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbaar bedrijf met een goede service. Zo kun jij zeker zijn dat je prettig wordt geholpen en een toestel thuis krijgt, waar jij blij mee bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *