Voorkom storingen

Computerstoringen voorkomen is belangrijker dan storingen repareren. Ook bij computers geldt voorkomen is beter dan genezen. Storingen kunnen schade geven en veel kosten met zich meebrengen. Met Dora software kun je veel aan storingen voor zijn.

Onze aanpak

Het voortdurend innoveren, het constant voor zijn van ongewenste storingen, is het systeem. De software, en wat deze kan beletten van wat het moet doen, heeft te maken met allerlei veranderingen. Storingsvrij werken, en dat zo houden, vraagt voortdurend nieuwe innovaties met een strategische aanpak. Het is meer dan een simpele update. Eenmalig iets installeren, en het is blijvend beschermd, is er niet bij en zal er ook nooit komen.

Voorbeeld

Een goed voorbeeld van een storing gaat wat jaren terug. Door een storing in een elektriciteitscentrale in de Balkan werd er geen wisselstroom van 50 hz geleverd maar iets minder. Klokjes, op bijvoorbeeld een magnetron, gingen achter lopen. Dit is niet zo erg, erger was dat het consequenties had voor het alarm. Iedere eerste maandag van de maand wordt tussen de middag het alarm getest, maar sommigen gingen niet meer in werking. Gelukkig was het een test en geen calamiteit. Als het systeem goede software met een onderhoudscontract had gehad, goed onderhouden was met regelmatig een specialistische update, was de storing niet opgetreden. Ook is dit een voorbeeld dat storingen uit een onverwachte hoek kunnen komen. De Balkan is ver weg, maar kwam op deze manier dichtbij, het had consequenties in Nederland en voor onze veiligheid.

Technisch

Voor de wat meer technische aspecten en specificaties kun je naar de site https://www.ercbv.eu/dora-software/ gaan. Ook tref je daar de prijzen voor een onderhoudscontract aan. Met computerstoringen voorkomen bespaar je veel ellende en kosten; en komt de veiligheid met de vele aspecten ten goede.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.