Voordelen van Python en Power BI

Python

Python is een programmeertaal die steeds meer gebruikt wordt. Waarom wordt deze programmeertaal zoveel meer gebruikt dan andere? Wat zijn de voordelen van Python? Wij leggen het je uit

Python is makkelijk te leren

Allereerst is python erg eenvoudig. Dit is een heel groot voordeel, omdat het je dus minder tijd zal kosten om onder de knie te krijgen. Met een cursus python moet het makkelijk lukken. Zelfs voor een leek is dit te doen. Andere programmeertalen zijn vaak veel moeilijker te begrijpen

Python is flexibel

Tot slot is Python erg flexibel. Dit houdt in dat er veel variaties van Python zijn die geïntegreerd zijn met andere programmeertalen zoals Java. Je kunt python dus makkelijk in combinatie met andere talen gebruiken.

Power BI

Power BI is een programma waarmee je managementrapportages kan maken. Het programma wordt steeds meer gebruikt en begint Excel te vervangen. Wat zijn de voordelen van Power BI?

Makkelijk in gebruiken

Het grootste voordeel van Power Bi is dat het makkelijk in gebruik is. Met een Cursus powerbi heb je het gelijk onder de knie.

Je kan makkelijk informatie delen

Met Power Bi kan je makkelijk informatie delen. Je kunt rapporten en dashboards delen met je collega’s via het programma. Uiteraard is het wel allemaal beveiligd.

Op alle apparaten te gebruiken

Power BI kun je op alle devices installeren. Je kan het dus zowel op je computer, laptop, smartphone en tablet gebruiken. Super handig als je onderweg bent of in een vergaderen.

Power BI is slim

Met Power BI kun je hele willekeurige vragen stellen. Zo kun je bijvoorbeeld vragen welk project het meest heeft opgeleverd. Met Power BI kun je gelijk de relevante data op een rijtje zetten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.