Waarom een Magento webshop?

Wil je graag een webshop beginnen? Of wil je jouw huidige webshop een re-design geven? Geen probleem, het open source pakket Magento is altijd een goede keuze. Nu vraag je je vast en zeker af wat is Magento? Hoe wordt een Magento webshop gebouwd? En wat zijn de voordelen van dit open source pakket? In deze blog leggen wij van IT-Button jou dat graag uit.

Wat is Magento?

Een webshop laten bouwen in Magento is populair. De software van Magento is een open source, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Wereldwijd werken duizenden programmeurs en specialisten constant aan nieuwe extensies. Hierdoor kun je jouw webshop steeds blijven uitbouwen. Bovendien is het Magento heel flexibel waardoor je alles zo kan instellen dat het jouw perfecte webshop wordt. Het is bovendien zo opgezet dat je dingen eenvoudig kunt aanpassen. Bovendien leent Magento zich ook perfect voor marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogusbeheer mogelijkheden. Daarnaast is de software interessant voor zowel de grote als de kleine webshops.

Voordelen Magento webshop

Een Magento webshop heeft een heleboel voordelen, waaronder:

  • Aan de software van Magneto zijn geen licentiekosten verbonden
  • Je kunt starten met een kleine webshop en deze later uitbreiden tot een grotere
  • Je kunt meerdere webshops met diverse domeinnamen koppelen aan één Magento systeem
  • Je kunt Magento eenvoudig koppelen aan systemen als iDeal en TNT
  • De software ondersteund meerdere talen en munteenheden, ideaal als je een internationale webshop wilt beginnen
  • Over de hele wereld werken ontwikkelaars aan nieuwe en verbeterde modules of nieuwe extensies. Door de open-source is het namelijk voor iedereen toegankelijk.

Magento webshop laten bouwen?

Ben je overtuigd van de kwaliteiten en voordelen die een Magento webshop met zich mee brengt? En wil je graag een Magento webshop laten bouwen? Dan ben je bij IT Button aan het juiste adres. Allereerst zullen we met elkaar kennismaken. De klant staat bij ons altijd centraal. Tijdens de kennismaking bespreken we graag al je wensen, zodat we gericht te werk kunnen gaan. Bovendien zorgt dit er ook voor dat het verdere proces voorspoedig zal verlopen. Daarna kunnen we beginnen met het ontwerp en de bouw van de Magento webshop. Tijdens het ontwerpen en bouwen nemen we regelmatig contact met je op over de voortgang. Wanneer de webshop klaar is zullen we hem uitvoerig testen, daarna zullen we de website pas live zetten.

Uiteraard ben je bij IT Button ook aan het juiste adres als je in je bestaande Magento webshop aanpassingen wil laten doorvoeren. We kijken dan naar mogelijke extensies om jouw webshop nog beter en efficiënter te maken voor zowel jou als beheerder en je bezoekers.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.