Wat kan een bezorg software betekenen voor jouw bedrijf?

Even een avondje geen zin om te koken? Makkelijk opgelost! Tegenwoordig is het heel eenvoudig om thuis eten te laten bezorgen. 9 van de 10 keer verloopt alles soepel en heb je het eten binnen de kortste tijd geleverd gekregen. Voor veel horecabedrijven is het bezorgen van eten een grote inkomstenbron. Een delivery software kan jouw bedrijf helpen om het bezorgproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Routes

Door het automatische systeem wordt het adres automatisch ingevoerd en wordt de snelste route uitgerekend voor je bezorgers. Door de gps-app bij de delivery software kunnen de bezorgers gevolgd worden vanuit het restaurant. Door de apps die bij de software worden geleverd kan je goed terugzien welke koerier welke bestelling heeft gereden.

Samenwerking

Een food delivery software werkt samen met grote bestelsites, zoals thuisbezorgd. Hierdoor is er een automatische import van bestellingen van deze sites. Alles wordt dus enorm snel verwerkt door het systeem. Je hoeft dus niks over te typen, maar alles staat direct in de kassa.

Herkent de klant

De delivery software is erop ingericht om klanten direct te herkennen. Telefoonkoppeling zorgt ervoor dat je direct ziet wie er belt en zo kan je de klant persoonlijk begroeten. Naast dit kan je direct oude bestellingen terugkijken en eenvoudig overnemen. Dit zorgt voor een betere binding met de klant.

Ervaringen met delivery software

Veel bedrijven denken dat alles nu al goed en efficiënt verloopt en zien op tegen verandering. Bedrijven die gebruik maken van een food delivery software zeggen dat het honderden tot duizenden euro’s kan opbrengen per jaar. Het proces wordt enorm vereenvoudigt en alle data is makkelijk terug te halen. Wil je meegaan met de tijd? Zoek dan snel een bedrijf op die de perfecte delivery software voor jou aanbiedt en twijfel niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *